One Stop Hotel Deals
Hotel Deals
One Stop Flight Deals
Flight Deals
One Stop Car Hire Deals
Car Hire Deals

Country Inn & Suites Queensbury

Start New Search
email hotel deals Email this page   print hotel deals Print this page


en  cn  cs  cz  da  de  es  fr  it  ja  ko  nl  pl  pt  ro  ru  

Country Inn & Suites Queensbury

1130 Route 9, Queensbury, USA

Country Inn & Suites Queensbury

Country Inn & Suites Queensbury er beliggende i Queensbury, blot en kort gåtur fra fra Steamin' Demon, Canyon Blaster og Alpine Bobsled. Dette hotel er beliggende i Queensbury, kun 10 minutters gang fra fra Nightmare at Crack Axle Canyon og Great Escape and Splashwater Kingdom. Fra centrum af Queensbury er der kun 10 minutters kørsel til hotellet. I Queensbury byder hotellet på indkvartering til fordelagtige priser.

Faciliteterne inkluderer udendørs bassin, forretningscenter og udendørs tennisbaner på hotellet. Her tilbydes gratis internet. Andre faciliteter som blandt andet renseri, sikkerhedsboks og fitnesscenter er inkluderet. Der er hæveautomat i hotellets bygning. Familie faciliteter inkluderer legeplads. Wellness faciliteterne inkluderer jacuzzi.

Alle værelserne har kabel-/satellit-tv, TV og pengeskab. Alle værelser har aircondition og er udstyret med køleskab, kaffemaskine og strygefaciliteter. Hotellets badeværelse er udstyret med hårtørrer. Der er adskillige værelser som er beregnet til familier. Morgenmaden bliver serveret på hotellet hver morgen.

Country Inn & Suites Queensbury Map & Direction

Get Directions :

Driving Walking

From:

 

To:

 
Hotels within

1KM

of ,

Find Hotels within