One Stop Hotel Deals
Hotel Deals
One Stop Flight Deals
Flight Deals
One Stop Car Hire Deals
Car Hire Deals

Country Inn & Suites Queensbury

Start New Search
email hotel deals Email this page   print hotel deals Print this page


en  cn  cs  cz  da  de  es  fr  it  ja  ko  nl  pl  pt  ro  ru  

Country Inn & Suites Queensbury

1130 Route 9, Queensbury, Statele Unite

Country Inn & Suites Queensbury

Oaspeţii vor aprecia diversele dotări ale hotelului printre care se numără un centru business, terenuri de tenis - în aer liber şi o piscină de exterior. Hotelul are amenajări speciale pentru familiile cu copii, printre care se numără un teren de joacă pentru copii. Acest hotel pune la dispoziţia oaspeţilor o curăţătorie chimică, un serviciu de spălătorie pentru rufe şi un seif. O zonă pentru picnic şi facilităţi pentru grătar sunt la dispoziţia oaspeţiilor. Oaspeţii pot de asemenea profita de un centru de fitness.

Camerele de la Country Inn & Suites Queensbury dispun de televiziune prin cablu/satelit, un televizor şi un seif. Camerele dispun de un frigider, un filtru de cafea şi un fier de călcat. Băile dispun de un uscător de păr. Hotelul dispune de câteva camere special amenajate pentru familii. Hotelul dispune de internet wireless gratuit.

Micul dejun este servit zilnic la hotel. Alpine Bobsled, Steamin' Demon şi Canyon Blaster se află la o distanţă de doar 10 minute iar aeroportul Floyd Bennett Memorial Airport (GFL) la 20 minute de hotel. Principalele obiective turistice ale oraşului Queensbury, ca de exemplu Nightmare at Crack Axle Canyon şi Great Escape and Splashwater Kingdom se află la doar 10 minute depărtare. Zona centrală a oraşului Queensbury se află la o distanţă de aproximativ 10 minute. Queensbury High School se află de asemenea în apropiere.

Country Inn & Suites Queensbury Map & Direction

Get Directions :

Driving Walking

From:

 

To:

 
Hotels within

1KM

of ,

Find Hotels within